بخش حیاتی گردشگری نیز به دنبال تجربه های به یاد ماندنی و منحصر به فرد خوردن و نوشیدن در هر نقطه از جهان است. اغلب به عنوان گردشگری غذایی نامیده می شود، این پیگیری تحت عنوان سفرهای تجربی طبقه بندی می شود.

در زمان کنونی، زمانی که نوبت به انتخاب مکانی برای سفر می رسد، غذا برابر با محل اقامت و مناظر است. همانطور که لیستی از بهترین هتل ها برای اقامت و بهترین مکان ها برای بازدید وجود دارد، باید یک لیست غذاهای غذایی نیز وجود داشته باشد تا بهترین اقلام در سراسر جهان را محدود کنید.

وقتی نوبت به رتبه‌بندی می‌رسد، غذا و نوشیدنی‌ها می‌توانند بسیار ذهنی باشند زیرا سلیقه‌ها از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

همراه باشید با وبلاگ گردشگری تشریفات پرواز

 

1. سوشی (ژاپن)

تهیه شده با برنج سرکه شده و طیف وسیعی از مواد از جمله غذاهای دریایی، سبزیجات و گاهی اوقات میوه ها.

وقتی سوشی با واسابی، ترشی زنجبیل و سس سویا سرو شود، طعم بهتری دارد. چاشنی محبوب این غذا تربچه دایکون است. نوع ماهی موجود در آن طعم سوشی را مشخص می کند.

با این حال، برنج سرکه دار به طور کلی طعم تلخی به غذا می دهد. ماهی تن، مارماهی و ماهی قزل آلا طعم ملایمی دارند در حالی که سوشی با طعم هشت پا عموماً از نظر طعم قوی است.

 

 

2. رندانگ، اندونزی

رندانگ که اغلب “لذیذترین غذای جهان” نامیده می شود، با جوشاندن گوشت گاو با شیر نارگیل با مخلوطی از بهترین ادویه ها از جمله زردچوبه، سیر، علف لیمو، زنجبیل، فلفل قرمز و گلنگال تهیه می شود.

سپس ظرف چند ساعتی خورش داده می شود که به آن بافت لطیف و طعم عجیبی می دهد.

طعم فوق العاده یکی از دلایل محبوبیت جهانی این غذا و همچنین یکی از بهترین غذاهای جهان است. به راحتی خش خش می شود، این غذا اغلب در مراسم یا برای بزرگداشت مهمانان سرو می شود.

 

 

3. رامن، ژاپن

اگر امتحان نکنید، حتما حداقل یک بار در زندگی خود نام رامن را شنیده اید.

با این حال، ما در مورد نودل های فوری بسته بندی شده صحبت نمی کنیم. رامن یک غذای ژاپنی است که از نودل گندم درست می شود و در آبگوشت همراه با سبزیجات و گوشت سرو می شود.

رامن بسته به طعم آبگوشت در طعم‌های مختلفی  تند وجود دارد. هر منطقه در ژاپن مناطق خاص خود را دارد. تونکوتسو، سبک محبوب رامن شامل آبگوشت استخوان خوک و میزو رامن، یکی دیگر از غذاهای محبوبی است که در هوکایدو منشا گرفته است.

 

 

4. تام یام گونگ، تایلند

نوعی سوپ ترش و داغ تایلندی تام یام گونگ با میگو همراه با یک بار سبزی و ادویه سالم تهیه می شود؟

علف لیمو، لیموترش، برگ های کافیر، گلنگال، و فلفل قرمز تند را نام ببرید. سوپ با کمی از همه طعم های ممکن بازی می کند؟

تند، ترش، شور و شیرین. برای افزودن طعم سوپ، روی سوپ را با شیر نارگیل و خامه پر می کنند. این غذا در سراسر تایلند مورد علاقه محلی است.

 

 

5. کباب ترکیه

کباب یک غذای محبوب در سراسر خاورمیانه است که اصالتاً از ترکیه است.

آنها از گوشت چرخ کرده یا غذاهای دریایی، میوه ها و سبزیجات در برخی موارد تشکیل شده اند و در سیخ با آتش بزرگ درست مانند کباب روی کباب پخته می شوند.

با ترکیبات مختلف از جمله سیر، فلفل سیاه و روغن نباتی پخته می شود. گوشت گوسفند یا بره به طور کلی گوشت های سنتی مورد استفاده در کباب هستند. دستور العمل های دیگر شامل گوشت گاو، بز، ماهی و مرغ نیز می باشد.

این غذا ترکیبی عالی از طعم و مزه  تند دارد که آن را به یکی از بهترین غذاهای جهان تبدیل کرده است.

 

 

6. فو، ویتنام

یک غذای ساده و در عین حال باورنکردنی، فو  یک غذای ویتنامی است که از رشته فرنگی برنج و گوشت (معمولا گوشت گاو یا مرغ) تهیه می شود

که در آبگوشت سرو می شود و روی آن را سبزیجات می پوشانند. این ظرف عطر و بوی خوبی دارد که مدتی در سر خورنده می ماند. یک غذای خیابانی محبوب، Pho طعم‌دهنده و در عین حال متعادل است.

یک غذای عالی برای خوردن در یک عصر زمستانی. شما و این غذا مطمئناً از یکدیگر “فو” درست می شوند.

 

 

7. اردک پکن، چین

اردک پکن غذایی است که به پکن راه پیدا می کند.

اردک های مخصوص این غذا پس از 60 روز پرورش داده شده و ذبح می شوند و ابتدا مزه دار می شوند و سپس در اجاق های دربسته بو داده می شوند. این به گوشت پوست ترد و بافت نازکی می دهد. این غذا با خیار، پیازچه و سس لوبیا سرو می شود.

این ظرف را جلوی ناهارخوری ها برش داده و سپس در سه قسمت سرو می شود. ابتدا با شکر و سس سیر و سپس با پنکیک بقیه اردک را نیز با آبگوشت سرو می کنند. طعم آن بسیار لذت بخش است، پس از تکمیل ظرف، این تنها راهی است که می خواهید اردک خود را بخواهید.

 

 

8. پائلا، اسپانیا

پائلا ریشه در والنسیا، اسپانیا دارد. این یک غذای باستانی است که در زمان حاضر با لمس مدرن بازسازی شده است.

راه های مختلفی برای خوردن پائلا وجود دارد. دستور اصلی شامل برنج سفید با لوبیا سبز، گوشت (خرگوش یا مرغ، گاهی اردک)، لوبیا کره، حلزون، با چاشنی هایی مانند رزماری و در این دستور غذا از کنگر فرنگی در طول فصل استفاده می شود.

یکی دیگر از مواد بسیار رایج اما فصلی، کنگر فرنگی است. پخته شده در روغن زیتون در تابه، این غذا پر از طعم است و از این رو یکی از بهترین غذاهای جهان است.

 

 

9. استیک و کیدنی پای، انگلستان

بریتانیایی ها کیک های خود را دوست دارند.

پای استیک در کلیت یک پای تند است که با گوشت گوساله خرد شده، کلیه (اغلب از گوشت بره، گاو یا خوک)، سس قهوه ای و پیاز سرخ شده پر می شود. این غذا نماینده غذاهای بریتانیایی و فرهنگی است.

سس از آلو، آب گوشت گاو طعم دار و نشاسته ذرت تشکیل شده است.

کراست های مخصوص شیرینی برای پای تهیه می شود مانند خمیر پف دار، خمیر آب گرم و شیرینی میانبر. اگرچه بسیار گران است (آنهایی که معتبر هستند)، اما این غذا ارزش یک بار امتحان کردن را دارد حتی اگر طرفدار پای نباشید.

 

 

10. آپفلسترودل، اتریش

Apfelstrudel که بیشتر به عنوان Apple Strudel شناخته می شود، یک شیرینی محبوب در اتریش و سایر نقاط اروپا است.

این ظرف از یک روکش شیرینی اشترودل بیضی شکل تشکیل شده است که داخل آن پرکننده سیب خوش طعم است.

فیلینگ سیب با سیب رنده شده، دارچین، شکر، آرد سوخاری و کشمش تهیه می شود. این غذای لذیذ وقتی با بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته سرو می شود بهترین طعم را دارد.

می توانید به جای بستنی با سس وانیل و به جای خامه کاسترد را امتحان کنید تا طعم های جدید را امتحان کنید. Apfelstrudel را می توان هر زمان همراه با قهوه، چای  سرو کرد و به طور گسترده در کافه های وین یافت می شود.

 

 

11. پد تای، تایلند

 غذای رایج خیابانی در سرتاسر تایلند، Pad Thai یک غذای برنج سرخ شده همراه با نودل است. این غذای سالم با نودل های سرخ کردنی با تخم مرغ و توفو درست می شود.

چیزی که طعم غذا را نشان می دهد، ترکیب بی نظیر سس ها است تفاله تمرهندی، میگو خشک شده و سس ماهی و تزئین شده با سیر و فلفل قرمز تند.

این غذا همراه با بادام زمینی بوداده و لیمو ترش سرو می شود. مواد اضافی دیگری مانند تربچه، جوانه لوبیا و سایر سبزیجات در کنار آن وجود دارد. پد تای همچنین یک نسخه گیاهی دارد که به جای سس ماهی از سس سویا تشکیل شده است و شامل گوشت نمی شود.

 

 

12. گولاش، مجارستان

گولاش که در اروپای مرکزی محبوب ترین غذا است، گوشت خورش است که قدمت آن به قرن نهم مجارستان بازمی گردد.

عناصر اصلی غذا ادویه جات مخصوصا پاپریکا هستند. گولش از گوشت گاو، خوک، گوساله یا بره تهیه می شود. گوشت را تکه تکه کرده و به طور منظم با نمک مزه دار می کنیم.

سپس با روغن و پیاز خلال شده سرخ می شود. بعد از افزودن پاپریکا به آن غذا می گذاریم تا دم بکشد. این غذا با انواع سبزیجات از جمله هویج، جعفری، کرفس و سیب زمینی سرو می شود. سیب زمینی نیز به ظرف اضافه می شود تا غلیظ تر و نرم تر شود (به دلیل نشاسته).

این غذا نمادی برای مجارستان و همچنین یکی از غذاهای ملی است. طبیعت آرام بخش خورش آن را به یکی از بهترین غذاهای دنیا تبدیل کرده است.

 

 

13. لازانیا، ایتالیا

لازانیا ایتالیایی به دلیل بازگشت پیتزا به لیست “بهترین غذاهای جهان” اضافه می شود.

این یکی از قدیمی ترین ماکارونی ها است اما فقط در زمان حال محبوب شده است. مواد تشکیل دهنده به خودی خود بسیار خوشایند هستند گوشت، پاستا، سبزیجات، سس گوجه فرنگی، و مقدار زیادی پنیر، لازانیا (به صورت جمع لازانیا) مورد علاقه افراد در هر سنی است و برای هر مناسبت یا جشنی ایده آل است.

 

 

14. کیمچی، کره

کیمچی یک غذای اصلی کره ای است که از سبزیجات تخمیر شده مانند

تربچه کره ای و کلم تهیه می شود و با چاشنی های متعددی از جمله سیر، پودر فلفل قرمز، پیازچه و زنجبیل روی آن قرار می گیرد. تنوع بسیار زیادی از کیمچی های تهیه شده با مواد مختلف وجود دارد که در اکثر رستوران های کره عملاً به صورت رایگان به عنوان پیش غذا فروخته می شود.

این غذا مورد علاقه همه، مخصوصاً افراد عجولانه است، زیرا فیبر غذایی و ویتامین C بالایی دارد و ویژگی های کالری کمی دارد. کیمچی به دلیل تخمیر طعم ترش برجسته ای دارد. نت های طعمی دیگری مانند تند و اومامی نیز مشاهده می شود.

 

 

15. مرغ سرخ شده، ایالات متحده

مرغ سوخاری از بیرون ترد و درون آبدار، همانطور که از نامش پیداست، غذای متشکل از تکه‌های مرغ است که عمیقاً سرخ شده‌اند و پوششی ترد به آن می‌دهند.

سپس مرغ را با گیاهان و ادویه جات مزه دار می کنند.

هر چه تند تر، بهتر است. برای ضخیم تر شدن پوسته از آرد اضافی استفاده می شود. این غذا برای اولین بار در دهه 1830 تهیه شد، بقیه تاریخ است. مرغ سرخ شده عملاً محبوب ترین غذا در ایالات متحده است..

این روند رو به افزایش است و این ظرف اکنون یکی از بهترین غذاهای جهان است.

 

 

16. دوسا، هند

هند در مورد آشپزی سهم زیادی دارد و دوسا بهترین غذا برای نشان دادن آن است.

به بیان ساده، دوسا نوعی پنکیک است که از خمیر برنج تخمیر شده تهیه می شود. ظاهر این غذا شبیه کرپ است و مواد اصلی آن گرم سیاه و برنج است. پیش از این، دوسا تنها در جنوب هند و سریلانکا برجسته بود.

در حال حاضر این یک غذای شناخته شده در هند و در سراسر جهان است. معمولاً با چاشنی های مختلف پر می شود که سیب زمینی اصلی ترین ماده تشکیل دهنده آن است. دوسا همراه با چاتنی و سامبر (خورش سبزی) سرو می شود.

 

 

17. ماسامان کاری، تایلند

کاری Massaman که با هل، دارچین، میخک، بادیان ستاره ای، زیره، برگ بو، جوز هندی و گرز تهیه می شود.

کاری ملایم و نسبتاً غنی تایلند است. این کاری تند و نه خیلی تند که با ادویه های محلی ترکیب شده است و به دلایل درستی با سایر غذاهای معمولی کشور متفاوت است.

کاری Massaman به جای گنجاندن برگ های کاری در فرآیند پخت، از ادویه ها و مواد معطری مانند زیره، علف لیمو و گلنگال استفاده می کند که به ایجاد پایه ای لذیذ برای غذا کمک می کند.

 

 

18. پیتزا، ایتالیا

حالا چه کسی از این غذای پرطرفدار که نهایت تجربه طعم را به ما می دهد، آگاه نباشد.

این غذای ایتالیایی از خمیری معمولاً گرد و پایه گندم تشکیل شده است که با گوجه فرنگی، پنیر و اغلب مواد مختلف دیگر که در دمای بالا پخته می‌شود، به طور سنتی در اجاق هیزمی تزئین می‌شود.

پیتزا امروزه به یکی از محبوب ترین فست فودها در جهان تبدیل شده است.

 

 

 

19. همبرگر، آلمان

این فست فود محبوب آلمانی از یک یا چند نان گوشت چرخ کرده پخته شده، معمولاً گوشت گاو، تشکیل شده است که درست داخل نان برش خورده یا یک نان قرار می گیرد.

سپس یا در ماهیتابه سرخ شده، کبابی یا دودی می شود. همبرگر اغلب با کاهو، پنیر، گوجه فرنگی، ترشی و غیره سرو می شود. چاشنی هایی مانند سس کچاپ، خردل، سس مایونز اغلب روی نان های کنجد قرار می گیرند.

این خوراکی لذیذ امروزی معمولاً در فست فودها به چشم می خورد و اغلب غذای مورد علاقه جوانان است.

 

 

20. دونات، ایالات متحده آمریکا

 غذای لذیذ آمریکایی اغلب باعث می‌شود افراد با دندان شیرین نفس خود را بیشتر کنند.

دونات در بسیاری از کشورها رواج دارد و به اشکال مختلف به عنوان یک میان وعده شیرین تهیه می شود. دونات ها معمولاً از خمیر آرد سرخ شده و معمولاً حلقه ای شکل هستند.

از تاپینگ‌های مختلفی مانند شکر، شکلات، لعاب افرا و غیره استفاده می‌شود که طعم این میان‌وعده را بیشتر می‌کند و به معنای واقعی کلمه به‌عنوان مایه‌ای روی کیک عمل می‌کند.

Krespy Kreme، Mad Over Donuts تعداد کمی از محبوب ترین زنجیره های دونات در سراسر جهان هستند.

 

 

 

21. بریانی، هند

 مخلوط برنج ریشه در میان مسلمانان شبه قاره هند دارد.

با مخلوط کردن کاری، بعداً با برنج نیمه پخته به طور جداگانه ترکیب می شود.

این غذا به ویژه در سراسر شبه قاره هند و همچنین در میان مهاجران منطقه محبوب است. وجود این غذای برنجی غنی و معطر در منو مطمئنا مهمانی های شام را یک درجه بالاتر می برد.

 

 

22. پوتین، کانادا

همه دوستداران سیب زمینی سرخ کرده در خانه، این غذای کانادایی چیزی است که برای دستیابی به آن نیاز دارید.

پوتین شامل سیب زمینی سرخ کرده و کشک پنیر است که روی آن سس مرغ قهوه ای سنتی است.

سس داغ که در اواخر دهه 1950 در استان مرکزی کانادا تولید شد، معمولاً در دمای اتاق سرو می شود و بافت آن حفظ می شود، سیب زمینی سرخ شده درست قبل از سرو غذا به آن اضافه می شود.