صرف نظر از فصل، زمانی که در ایتالیا هستید، غذا باید بخش مهمی از سفر شما باشد، فرقی نمیکند که بودجه شما کم باشد یا با یک کیف پول پر بروید.
غذای ایتالیایی خوب، اصیل برای همه بودجه ها موجود است با این حال، رستورانهای موجود در این مقاله کمی خاصتر از سایرین هستند، زیرا به عنوان بهترین در کشور انتخاب شدهاند. با وبلاگ گردشگری تشریفات پرواز همراه باشید.
10. اولیاسی (سنیگالیا، آنکونا)
رستوران سه ستاره پادشاهی ایتالیا، اولیاسی درهای خود را برای اولین بار در سال 1990 به لطف تلاش های سرآشپز مائورو اولیاسی و همسرش کاتیا افتتاح کرد که به خوبی بین ساحل و بندر واقع شده است
منظره و جو به طرز فوق العاده ای با غذاهای شگفت انگیز مطابقت دارد. ، آنها غذاهای خود را ساده و در عین حال بسیار امروزی می دانند، زیرا از آخرین فن آوری ها و تکنیک ها استفاده می کند، در حالی که ریشه ی زیادی در سنت آشپزی منطقه دارد.
چرا به این رستوران برویم، غذاهای دریایی آنها مانند جشن ریمینی، با سیر ترکیب شده و سپس در جعفری، سیر و آرد سوخاری دم میشود و بعد در رزماری خوابانده و بر روی کارپانو کاربونلا برشته میشوند. هنگامی که پخته میشود ، با سس تهیه شده با روغن زیتون، زنجبیل، سیر و لیمو بیشتر معطر می شود.
9- سنت هوبرتوس (سان کاسیانو، بولزانو)
اگر تصمیم می گیرید از سنت هوبرتوس دیدن کنید ، باید انتظار یک غذای عالی را داشته باشید.
هتل روزا آلپینا، خانه رستوران سنت هوبرتوس، به زیبایی در دولومیت های ایتالیا واقع شده است و فضایی آشنا دارد .
البته رستوران سه ستاره میشلن آن را ارائه می دهد که به طرز ماهرانه ای توسط سرآشپز نوربرت نیدرکوفلر اداره می شود. در اینجا پاستاهای خانگی، برشهای گوشت تازه معمولی وال بادیا و پنیرهای مزرعهای را خواهید یافت که همگی برای تهیه غذاهای دلگرم کننده استفاده میشوند.
کاج کوهی، گل ارس و ادویه های محلی در میان تولیدکنندگان منطقه با دقت انتخاب می شوند تا غذاهای خوشمزه و منحصر به فرد و در عین حال سنتی را تهیه کنند.
چرا به این رستوران برویم : طعم های پیچیده و الهام گرفته از سنت و فضای رویایی محل آن.
8 – دا ویتوریو (بروساپورتو، برگامو)
خانواده ای که توسط Cereas اداره می شود، دا ویتوریو از سال 1966 وجود داشته است.
اولین ستاره میشلن خود را در سال 1978 و دومین ستاره خود را در سال 1996 به دست آورد.
سومین ستاره میشلن در سال 2010 به دست آمد. دا ویتوریو نیز یک هتل است، بنابراین می تواند مکانی عالی برای بخشی از تعطیلات شما باشد.
شناخته شده برای: غذاهای ماهی مانند “gran fritto misto di crostacei، pesci، frutta e verdura” و برای غذاهای مخصوص آن برای افراد گیاه خوار.
7. انوتکا پینکیوری
یک موسسه در فلورانس است که توسط جورجیو پینکیوری و سرآشپز فرانسوی آنی فولد در سال 1972 افتتاح شد. جورجیو پینکیوری، یک مربی حرفهای، ابتدا کارگردانی میکرد، سپس Enoteca Nazionale را در فلورانس خرید، جایی که بهترین نوشیدنی های ایتالیایی و فرانسوی را سرو میکرد. کم کم شروع به تهیه تنقلات و غذاهای سبک کرد. فولده اولین سرآشپز زنی بود که سه ستاره میشلن را در ایتالیا دریافت کرد.
چرا به این رستوران برویم : نوشیدنی های شگفت انگیز آن، ترکیب فوق العاده بین غذاهای فرانسوی و ایتالیایی و محیط همیشگی آن.
6. دال پسکاتوره
خانواده سانتینی پشت موفقیت عظیم این رستوران هستند که حدودا 90 سال پیش در سال 1925 افتتاح شد، زمانی که آنتونیو سانتینی، ماهیگیر، و همسرش، ترزا مازی، تصمیم گرفتند با هم یک کسب و کار را راه اندازی کنند. دال پسکاتوره هنوز هم امروزه، یک تجارت کاملاً خانوادگی است.
این رستوران نماد واقعی غذاهای ایتالیایی و اینکه چگونه مشاغل خانوادگی هنوز می توانند در این روزگار قوی باشند.
چرا به این رستوران برویم : خدمات و فضای فوق العاده، غذاهایی که عمیقاً ریشه در سنت آشپزی شمال ایتالیا و Pianura Padana دارند.
5. پیازا دومو (آلبا، کونئو)
توسط سرآشپز معروف ایتالیایی انریکو کریپا رهبری می شود و مانند بسیاری از رستوران های ارائه شده در این مقاله، سنت و نوآوری را با موفقیت با یکدیگر ادغام می کند. برند Piazza Duomo اخیراً به دنیای اقامتگاه ها گسترش یافته است: یک هتل کوچک و در عین حال مجلل (سه اتاق و یک سوئیت) را می توان در همان ساختمان رستوران رزرو کرد. آنها به طور خاص برای همه آن دسته از افراد خوش خوراکی که برای بازدید از Piazza Duomo به آلبا سفر می کنند، مورد مطالعه قرار گرفته اند و ممکن است پس از آن از اقامت در آنجا لذت ببرند. کریپا همچنین، همیشه در آلبا، لاپیولا، یک غذاخوری به سبک تراتوریا را افتتاح کرد که در آن غذاهای سنتی Piedmontese در تمام هفته سرو می شود.
چرا به این رستوران برویم : موقعیت تاریخی، سرآشپز معروف، سبک آشپزی ژاپنی، ایتالیایی.
4. رال
غذاهای خلاقانه سرآشپز منحصر به فرد آن، نیکو رومیتو، رال را به یکی از بهترین رستوران های کشور تبدیل کرده است. آشپزی خودآموخته که نتیجه کنجکاوی بی پایان خودش برای طعم ها و ترکیب های جدید را بدست اورده . غذای Reale سنتی تعریف شده است و به خالص ترین حالت ان ارائه میشود
Ristorante Reale به هتل مجلل Casadonna مرتبط است.
چرا به این رستوران برویم : کشف مجدد غذاهای مرکزی ایتالیایی که به یک تجربه ناهار خوری منحصر به فرد تبدیل شده است.
3. لا کالاندره
ماسیمیلیانو آلاجمو، سرآشپز Le Calandre، جوانترین سرآشپزی بود که در سن 28 سالگی (در سال 2002) سومین ستاره میشلن را دریافت کرد. غذاهای او مبتکرانه و خلاقانه است. ارائه بشقاب های او در حد اثار هنری است. این رستوران در سال 1981 توسط والدین الجمو افتتاح شد و در فهرست 50 رستوران برتر جهان قرار دارد. کل تجربه ناهار خوری در Le Calandre مشتریان را شگفت زده می کند: از دکوراسیون گرفته تا عطر، از ظروف غذاخوری گرفته تا مبلمان، همه چیز توسط برادران آلاجمو طراحی شده و توسط بهترین صنعتگران ایتالیا تولید شده است. اگر میخواهید غذاهای آلاجمو را امتحان کنید، اما بدون قیمتهای ستارههای میشلن، میتوانید به سراغ Il Calandrino، یک غذاخوری دوستداشتنی در نزدیکی بروید که توسط خود سرآشپز نظارت و کارگردانی میشود.
چرا به این رستوران برویم : محیط ، منحصر به فرد بودن ، غذاهای آن ، که همه حواس را در بر می گیرد.
2. لا پرگولا
پادشاهی سرآشپز مشهور جهان هاینز بک است. این رستوران در هتل Waldorf Astoria Group’s Rome Cavalieri واقع شده است، همه چیز مربوط به این رستوران از عالی بودن صحبت می کند.
بک یکی از بهترین سرآشپزهای شناخته شده در جهان است و حضور او در La Pergola از سال 1991، این رستوران را به یکی از مقاصد مورد علاقه برای عاشقان غذا در سراسر جهان تبدیل کرده است. غذاهای بک خلاقانه و مبتکرانه است: شکل ها، بافت ها و طعم ها در یک الگوی معمولی در کنار هم قرار می گیرند تا یک تجربه واقعی از غذاهای عالی ایجاد کنند. رستورانی که در طبقه بالای هتل واقع شده است، به شما امکان می دهد زیبایی رم را از بالا بچشید، تجربه ای که در حال حاضر ارزش (حداقل تا حدودی) قیمت شام شما را دارد. فضای داخلی آن با آثار هنری و عتیقهای تزئین شده است که همگی برای ایجاد یک تجربه غذاخوری شگفتانگیز هماهنگ هستند. به یاد داشته باشید که La Pergola فقط شام سرو می کند و البته رزرو ضروری است.
چرا به این رستوران برویم : سرآشپز، جذابیت غذاهای عالی.
1. اوستاریا پرنچسکانا
چند سالی است که به عنوان بهترین رستوران دنیا شناخته می شود. از نظر منتقدان وارد تالار سلطان رستوران ها می شود. خلاقیتهای بوتورا ، گاهی اوقات فراتر از بهترین محصولات آشپزی اسیت ، همه اینجا هستند: از فوم مورتادلا و ژلهماهی گرفته تا پارمزان با چهار بافت در یک غذا. همه اینجا برای مشتریان برای امتحان کردن. بوتورا علاوه بر لذت های آوانگارد خود، غذاهای کلاسیک سنتی تری از غذاهای ایتالیایی را نیز ارائه می دهد، بنابراین باید واقعاً چیزی برای همه وجود داشته باشد.
چرا به این رستوران برویم : رستوران مردی که بهترین سرآشپز روی زمین محسوب می شود.