همه ما می دانیم که خوردن یک سیب در روز مریضی را دور نگه می دارد، اما یک منگوستان روزانه چطور؟
چی؟😳
تا به حال در مورد منگوستان نشنیده اید؟ توت های معجزه آسا چطور؟
مهمتر از آن، کجا می توانید برخی از میوه هایی را که مردم در سراسر جهان به دلیل طعم و ارزش غذایی از آن ها لذت می برند، پیدا کنید؟ با وبلاگ گردشگری تشریفات پرواز همراه باشید.

سیب ممکن است مملو از ویتامین C باشد، اما میوه های فوق العاده ای از قاره های دور وجود دارد که سرشار از طعم و مزه خوب و مغذی است. برخی از آنها حتی وارداتی هستند و در بازار محلی شما یافت می شوند. برای کشف 10 مورد از کمیاب ترین میوه ها از سراسر جهان و مکان یافتن آنها همراهمان باشید😁

 

ساپودیلا

این میوه‌ها را می‌توانید در مکان‌هایی مانند مکزیک و بلیز پیدا کنید که به احتمال زیاد از آنجا منشأ گرفته‌اند، اما ساپودیل‌ها را می‌توان در سراسر مناطق استوایی نیز یافت و به ایالات متحده وارد می‌شود.

 

 

 

 

 

سیب آب

این درخت دو بار در سال میوه می دهد و ارتفاع آن تقریباً به 40 فوت می رسد. سیب‌های آبی را می‌توان درست کنار درخت میل کرد، اما گاهی اوقات با شکر و دارچین پخته می‌شوند تا نوعی سس سیب آب ایجاد شود، یا برای لذت بردن در طول سال به صورت مکعبی خرد و نگهداری پمی‌شوند.

 

 

 

بری معجزه گر

واردات آن را به دلیل عدم وجود تست ایمنی ممنوع کرده است، علیرغم اینکه آنها به طور گسترده در ژاپن مورد استفاده قرار می گیرند. برخی گمان می‌کنند که صنایع قند و شیرین‌کننده‌های مصنوعی، توت‌های معجزه‌آسا را یک تهدید می‌دانستند و از قدرت خود برای توقف واردات استفاده می‌کردند. خبر خوب این است که این گیاهان را می توان در شرایط مناسب در داخل خانه پرورش داد.

 

هالا فروت

خود میوه با برداشتن قسمتی و مکیدن شهد مصرف می شود. هالا را بلافاصله بعد از باز کردن آن بخورید، اما چون میوه‌ها وقتی کهنه می‌شوند بوی بدی پیدا می‌کنند ، به این غذای لذیذ هاوایی مونیکار «آجیل بدبو» هم میگویند.

 

 

 

 

لیمو انگشتی استرالیایی

در استرالیا رشد می‌کند، جایی که بومی جنگل‌های بارانی آنجاست، اما به دلیل محبوبیت آن اکنون در برخی از بازارهای ایالات متحده موجود است. لیموهای انگشتی معمولاً برای افزودن طعم ترش به غذاهای دریایی استفاده می شوند، اما می توانید از آن برای تهیه موهیتوهای انگشتی هم استفاده کنید.

 

 

 

 

 

جابوتیکابا

این میوه انگور مانند به طور خزنده در امتداد تنه و شاخه های درخت jabuticaba رشد می کند. میوه جابوتیکابا در اصل از برزیل آمده است اما اکنون در بسیاری از مناطق گرمسیری رشد می کند. طعم میوه، به گفته Gastro Obscura، می تواند به طور گسترده ای در بین گونه های متمایز متفاوت باشد، اما همه آنها “پر از طعم و حس خوب” هستند.

 

 

 

ترنجبین

پوست آن را با ا جدا کنید، میوه ای سفید و آبدار را در داخل آن خواهید دید که طعم شیرین و ترش دارد. در بیشتر ترنجبین ها فقط یک قسمت حاوی دانه است و با برگرداندن میوه، طرح برجسته ای نمایان می شود که به شما می گوید چند قسمت داخل آن است. کنسرو ترنجبین ((منگوستین)) را می توان در برخی از بازارهای مواد غذایی آسیایی یافت، اما حاوی شکر اضافه شده در شربت است.

 

رامبوتان

برخی از بازارهای مواد غذایی خاص رامبوتان را میفروشند ، اما آنها بومی جنوب شرقی آسیا هستند. آنها اکنون در مقادیر زیادی در آب و هوای گرمسیری آمریکای مرکزی رشد می کنند، جایی که می توانید آنها را در کیسه های کنار جاده به عنوان مامون های چینی بفروشید.

 

 

 

دوریان

میوه دوریان همیشه نظرات بدی دریافت می کند. معروف به بوی تند و زننده‌اش که بوی آن اتاق را از بین می‌برد، در واقع یک پرواز اندونزیایی را زمانی که محموله‌ای از میوه در انبار بار بود، زمین‌گیر کرد.

دوریان که بومی جنوب شرق آسیا است، به دلیل سطوح بالای طبیعی مواد مغذی که قدرت، رنگ چهره و فشار خون را کاهش می دهد، به عنوان یک میوه فوق العاده در نظر گرفته می شود. یک وعده حاوی کل نیاز روزانه فیبر است. بنابراین، با خیال راحت از میوه دوریان لذت ببرید.

 

جک فروت

از یک گیاهخوار در مورد جک فروت بپرسید و آنها به شما در مورد تمام راه هایی که می توانید این میوه همه کاره را به وعده های گوشتی تبدیل کنید، می گویند. جک فروت میوه ملی بنگلادش و سریلانکا است که هر دو نوع رسیده و نارس آن مصرف می شود.

دو نوع جک فروت کنسرو شده بسته بندی شده در آب نمک، یا بسته بندی شده در شربت در بازارهای آسیایی در ایالات متحده پیدا خواهید کرد. آب نمک نوع نارس آن است و مانند گوشت مفید هستند. با این حال، از امتحان کردن میوه های رسیده بسته بندی شده در شربت که طعمی شبیه به زردآلوی کنسرو شده دارد، نترسید.