از تعداد رستوران ها و نانوایی های ایرانی در قلب پاریس هیجان زده خواهید شد. این نقاط لذت بخش دریچه ای به سرزمینی دور در اختیار مشتریان خود قرار می دهد. در اینجا 10 غذای ایرانی برتر ما و جایی که می توانید آنها را در پاریس امتحان کنید، آورده شده است. نوش جان! با وبلاگ گردشگری تشریفات پرواز همراه باشید.

 

قرمه سبزی

قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین خورش ها در بین غذاهای ایرانی است. این غذا از انواع سبزی های سبز، لوبیا، سبزیجات و گوشت تشکیل شده است و مخلوط لیمو عمانی با گیاهان معطر طعم فوق العاده منحصر به فردی را در این غذا ایجاد می کند.

با توجه به ترجیحات سرآشپزهای مختلف، این غذا می تواند گوشت بره یا مرغ باشد و با برنج زعفرانی و شراب سرو شود.

اگر قصد دارید برای شام بیرون بروید و یک غذای متفاوت سفارش دهید، شبستان بهترین مکان برای امتحان قورمه سبزی است. این رستوران در خیابان ورسای، بسیار نزدیک به سن و پارک سنت پرین واقع شده است.

 

 

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی دیپ بادمجانی است که اصالتاً از شمال ایران می آید. اگرچه بیشتر به عنوان پیش غذا یا غذای جانبی سرو می شود، اما بسیاری از مردم آن را به عنوان غذای اصلی خود با تکه های نان پیتا یا برنج زعفرانی میل می کنند. این عمدتا از بادمجان، سیر له شده، گوجه فرنگی و تخم مرغ سرخ شده با رب گوجه فرنگی و روغن زیتون تشکیل شده است. مازه واقع در پانزدهم، نرسیده به پارک آندره سیتروئن، یکی از بهترین مکان ها برای امتحان این غذای خوشمزه است. رستوران محیطی دنج برای نشستن در آنجا و لذت بردن از غذای خود فراهم می کند یا اگر هوا خوب است می توانید به راحتی به رودخانه سن بروید و غذای خود را در کنار رودخانه صرف کنید.

 

 

باقالی پولو

باقالی پلو یکی از آن غذاهای لوکس و کلاسیکی است که باید حداقل یک بار در زندگی خود آن را امتحان کنید. پلو پلو با ظرافت با سبزی، زعفران، سبزیجات و لوبیا خرد شده پخته می شود. به طور سنتی، این غذای خوشمزه با گوشت بره بریان سرو می شود، اما می توانید آن را با گوشت های دیگری مانند تکه های مرغ یا بوقلمون نیز میل کنید. در پاریس، رستوران های زیادی وجود دارد که باقالی چوگان سرو می کنند، اما سرآشپز رستوران زیبای JetSet یک نسخه معتبر و خوشمزه را درست می کند. این رستوران که در خیابان واشنگتن، بسیار نزدیک به شانزه لیزه قرار دارد، فضای بسیار دلپذیری دارد و موسیقی شرقی نیز ارائه می دهد.

 

 

کباب

کباب معروف ترین غذای ایرانی در ایران و خارج از کشور است. برای دستیابی به طعم اصیل آن، هر نوع کباب باید روی ذغال داغ پخته شود. گوشت گاو، بره و مرغ رایج ترین گوشت های مورد استفاده هستند. گوشت ها مرینیت می شوند و سپس روی سیخ روی ذغال داغ کباب می شوند و با پودر سماق، برنج یا نان سرو می شوند. یک مکان دوست داشتنی برای لذت بردن از این غذای سنتی، چز الهام است، زیرا در کباب تخصص دارد. این رستوران در یکی از مرکزی ترین محله های پاریس، نزدیک به شاتل و مرکز پمپیدو واقع شده است.

 

 

 

 

فسنجان و سالاد شیرازی

فسنجان نوعی خورش با طعم انار با بافتی لطیف و تند است. انواع مختلفی از دستور غذا وجود دارد، اما به طور سنتی از گردوی کوبیده، کوفته و به تشکیل می شود. طعم ترش و شیرین خورش با عطر برنج زعفرانی، آن را به یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است. سالاد شیرازی یک همراه عالی برای این غذا است که حاوی موادی مانند خیار، گوجه فرنگی و پیاز است که تا حد امکان خرد شده و با روغن زیتون، لیمو یا سرکه مخلوط شده است.

کلبه یکی از مقرون به صرفه ترین رستوران های پاریس است که یک فسنجان خوشمزه را با سالاد شیرازی ارائه می دهد. این رستوران در منطقه توریستی خیابان Mouffetard و Quartier Latin واقع شده است و از گشت و گذار قبل یا بعد از غذا لذت خواهید برد.

 

 

باقلوا

باقلوا را ملکه شیرینی ها می نامند زیرا یک شیرینی شیرین بسیار غنی است. مناطق مختلف باقلوای خود را درست می کنند، اما شیک ترین آنها باقلوای یزد است.

لایه های فیلو را با مغزهای خرد شده مانند پسته یا بادام پر می کنند و سپس با عسل می پوشانند.

اگرچه بسیاری از رستوران ها باقلوا را با چای یا قهوه به عنوان دسر سرو می کنند، اما بهترین آن را می توانید در نانوایی ها پیدا کنید. به دنبال Shirinkam در Marché Saint Germain des Prés سرپوشیده، در نزدیکی Odéon در ششم بگردید تا طعم اصیل و خوشمزه باقلوا را بیابید.

 

 

باقلا قاتوق

باقلا قاتوق نوعی خورش سیر است که اصالتاً از استان های شمالی ایران مانند گیلان و مازندران می آید. این یک غذای اشتها آور است که عمدتا از لوبیا تازه یا لوبیا لیما، تخم مرغ و شوید تشکیل شده است. بسته به سلیقه شما می توان آن را با برنج یا نان سرو کرد. این غذا را در محیط دنج رستوران Cheminée امتحان کنید تا از طعم ناب آن لذت ببرید.

 

 

 

 

 

زرشک پولو با مرغ

باقلا قاتوق نوعی خورش سیر است که اصالتاً از استان های شمالی ایران مانند گیلان و مازندران می آید. این یک غذای اشتها آور است که عمدتا از لوبیا تازه یا لوبیا لیما، تخم مرغ و شوید تشکیل شده است. بسته به سلیقه شما می توان آن را با برنج یا نان سرو کرد. این غذا را در محیط دنج رستوران Cheminée امتحان کنید تا از طعم ناب آن لذت ببرید.

 

 

 

 

سبزی پلو با ماهی قزل آلا کبابی

سبزی پلو با ماهی قزل آلا کبابی غذای ویژه نوروز و سال نو ایرانی است که از بهار آغاز می شود. این غذا به سادگی برنج گیاهی با ماهی قزل آلا کبابی است اما رایحه غنی برنج معطر طعم را کاملاً کامل می کند. ترشی سبزیجات و شراب بهترین همراه این غذای آب خور هستند.

Chalizar واقع در نزدیکی Montparnasse در چهاردهم، یکی از بهترین سبزی پولوها را نه تنها در بهار بلکه در طول سال طبخ می کند.

 

 

برشتوک

برشتوک یک بیسکویت آرد نخود زرد کبابی است که با هل طعم داده می شود، روی آن پسته آسیاب شده می شود و با چای یا قهوه میل می شود.

بافت معمولاً بسیار نرم است و به سرعت در دهان ذوب می شود. برشتوک یکی از محبوب ترین شیرینی های نوروزی است، اما بسیاری از نانوایی ها مانند شیرینکام در طول سال آن را درست می کنند. آن را در شیرینکام با یک فنجان چای یا قهوه امتحان کنید و از پیاده روی در ششم لذت ببرید.