پاریس شهر زیبا و پایتخت اروپایی است که در آن می توانید سبک زندگی خود را بهبود ببخشید. پیشنهاد میکنیم که رستوران لوکس و برتر پاریس را کشف کنید. شهر نورها جدا از تاریخ، معماری و طراحی منحصر به فردش به خاطر غذاهای عالی و فوق العاده اش در سراسر جهان شناخته شده است. وقتی شب به پاریس می‌رسد، فقط می‌خواهید یک رستوران مدرن داشته باشید تا از بهترین شام با غذاهای عالی فرانسوی که پاریس ارائه می‌کند لذت ببرید. با وبلاگ گردشگری تشریفات پرواز همراه باشید.

 

Le Ciel de Paris

در طبقه 56 تور مونپارناس قرار دارد، یکی از بلندترین سازه های شهر که دارای فضای داخلی خاصی است

و به عنوان یکی از برترین رستوران های لوکس در پاریس معروف است.

 

 

این فضا توسط

  Noé Duchaufour Lawrance

در یک پالت نارنجی و خاکستری و سقفی با آینه‌های دایره‌ای با نور پس‌زمینه طراحی و تغییر یافته است.

 

 

Le Cinq at Four Seasons George V

با دو ستاره میشلن اعطا شده است
بدون شک رستورانی لوکس و در عین حال مدرن است. سالن ناهار خوری زیبا که در طلا غرق شده است، نقاشی های رنگ روغنی که دیوارها را تزیین کرده اند و گل آرایی های زیبا، همه صحنه ها برای تجربه غذا شناسی و منحصر به فرد تنظیم شده است تا کمال لذت را از وعده ی غذایی خود ببرید.

 

 

 

Le Grand Restaurant

سبک مدرن جسورانه اما ظریف سرآشپز جوان ژان فرانسوا پیژ در رستوران جدید لو گراند
یکی از بهترین رستوران های لوکس پاریس با غذاهای عالی باعث شد که به تازگی دو ستاره میشلن دریافت کند، طراحی فضای آن کار یکی از بهترین طراحان داخلی، ایسلندی است. گولا جونزدوتیر، که در حال حاضر در لس انجلس اقامت دارد.

 

 

 

 

Alain Ducasse au Plaza Athenee

جاه‌طلبانه‌ترین پروژه دوکس تا به امروز، این رستوران با سه ستاره میشلن است،که رویکردی معماری را همراه رستوران دارد.

رستوران پر زرق و برق هتل پلازا آتن یک سالن ناهار خوری دراماتیک را بر روی یک لوستر کریستالی ارائه می دهد.

دیوارهای روشن که به سبک سنتی با چیدمان میز و مبلمان مدرن با رنگ نارنجی تکمیل می‌شود.

همگی با یک لوستر عظیم از کریستال‌های ظریف که بر روی رشته‌های نامرئی آویزان شده‌اند، جلوه پیدا میکنند
علاوه بر این، سرآشپزهای دوکس فقط از بهترین مواد اولیه استفاده می‌کنند که مطابق با فصل تهیه می‌شوند تا اطمینان حاصل کنند که هر غذا به قدرت و طعم کامل خود می‌رسد.

 

 

Café de l’Homme

پس از تغییر کامل توسط گیلز و بویسیر در پالای دو شیلوت به یکی از شیک ترین مکان های جدید پاریس تبدیل شده است
تیم طراحی جدید به طرح 1937 آن که رو به برج ایفل بود احترام گذاشت و فقط تغییراتی در رنگ دیوار ها که ماسه ای رنگ شدند برای گرم تر شدن فضا و رنگ خاکستری و مرمری میز ها و … باعث بهتر شدن طراحی شدند.

 

 

 

Alléno Paris at the Pavillon Ledoyen

به عنوان یکی از قدیمی ترین رستوران های لوکس پاریس معرفی شده
اولین بار درهای خود را در سال 1798 باز کرد و مکانی برای دیدن زمان زیبای بل اپوک عصر طلایی و زیبایی قدیم که با لباس های زیبا و مردمی شاد ترکیب شده بود شناخته میشد.

امروزه، دکور غنی و وابسته به میراث تاریخی خود با جزئیات تزئینی گچبری و قطعه های ابریشمی را حفظ کرده است
اما نکته ی مثبت آن غذاهای بی نقص و طعم عالی غذا ها در آنجا هست

 

 

Le Meurice

این رستوران مجلل با دو ستاره میشلن، مکانی عالی برای یک وعده غذایی بی نقص است ، غذاهای کلاسیک اروپایی در کلاس جهانی را در فضایی زیبا با ترکیب رنگ سفید و نقره ای سرو می کند. نوشیدنی ها در انبار مخصوصی که به اتاق غذاخوری باز می‌شود، نگهداری می‌شوند، جالب این است که میز سرآشپز اصلی در آشپزخانه به مهمانان اجازه می‌دهد روند اماده شدن غذای خود را از نزدیک ببینند و لذت ببرند.

 

 

Restaurant Guy Savoy

این فضا که نه تنها به خاطر غذا، بلکه به دلیل خدمات بی عیب و نقص شهرت دارد نشان دهده ی شادی و خوشی است. این رستوران مجلل با سه ستاره میشلن، به طور مداوم همه را مجذوب خود می کند و منبع الهام بسیاری از سرآشپزهای دیگر است.

 

 

 

 

Le Jules Verne, Eiffel Tower

در طبقه دوم برج ایفل واقع شده است و یک رستوران منحصر به فرد غذاهای فرانسوی است. با طراحی داخلی جسورانه و مدرن توسط پاتریک ژون و غذاهایی توسط آلن دوکاس شناخته شده، منوی کلاسیک فرانسوی را با پیچ و تاب های معاصر و با ترکیبات دقیق انتخاب شده ارائه می دهد که ترکیب شده اند تا طعم های لذیذ را ایجاد کنند، به علاوه مناظر وسیع از غرب پاریس را از پنجره ها میتوانید شاهد باشید

 

 

Café Mollien

اگر به دنبال یک میان وعده با محیطی باورنکردنی هستید، کافه لوور در دنون هال بی نقص است. این فضا با طراحی معاصر توسط متیو لیهانور طراحی شده است که چراغ‌های برنجی براق شده را که توسط اکریلیک صورتی کم رنگ احاطه شده‌اند و میله‌ای از مرمر و برنج به طول 33 فوت اضافه کرده است.