در این مقاله به طور تصادفی رستوران های برتر جهان نام میبریم تا در آیند برنامه ریزی داشته باشید برای رفتن به این رستوران ها و از کیفیت غذا لذت ببرید.با وبلاگ گردشگری تشریفات پرواز همراه باشید.

 

  • نوما – کپنهاگ، دانمارک

 نوما و موسس آن، رنه ردزپی، یکی از محبوب‌ترین رستوران‌های روی کره زمین، به خاطر خلق غذاهای نوردیک جدید و الهام بخشیدن به یک نسل کامل از سرآشپزها در سراسر جهان شناخته شده‌اند. Noma در سال های 2010، 2011، 2012 و 2014 به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شد، قبل از اینکه در سال 2016 بسته شود و در سال 2018 به مکان جدیدی منتقل شود. اکنون Noma 2.0 با ساختار غذاخوری فصلی به بهترین شکل خود بازگشته است.

نوما سه منو در زمان های مختلف سال ارائه می دهد، با فصل غذاهای دریایی از ژانویه تا ژوئن، فصل سبزیجات در تابستان و بازی و جنگل در زمستان. این رستوران قبل از هر فصل بسته می‌شود تا تیم تحقیق و توسعه آن، به رهبری رئیس با استعداد مت سوبرگ، بتواند آیتم‌های منوی جدیدی را از هر آنچه که در خشکی و دریا فراهم می‌کند ایجاد کند.

 

  • اسادور اگزباری – آکساندو، اسپانیا

 در کوهپایه‌های سرسبز کشور باسک اسپانیا، Asador Etxebarri از دهه 1990 در همان ساختمان سنگی روستایی قرار گرفته است. این رستوران با چشم‌اندازهای وسیع کوه‌ها و چرای گاو از تراس خود (محل سرو تنقلات)، می‌تواند ادعا کند که با تاریخ و طبیعت یکی است.

 

 ویکتور آرگوینزونیز، سرآشپز باسکی، به دلیل اینکه می تواند تقریباً هر چیزی را کباب کند و طعم های باورنکردنی را از مواد به ظاهر ساده تهیه می کند، مشهور است. برای کنترل بیشتر بر فرآیند پخت و پز، او گریل های Asador Etxebarri را خودش طراحی کرد ، آشپزخانه دارای شش گریل کاملاً قابل تنظیم است که می توان آنها را بر روی یک سیستم قرقره بالا و پایین برد، و همچنین چندین ظروف مانند تابه های مشبک را اختراع کرد. این رستوران دارای اجاق های 750 درجه مخصوص به خود است که در آن آرگوینزونیز و تیمش روزانه زغال های تازه را از چوب های انتخاب شده درست می کنند، مانند بلوط هلم برای ماهی و تنه انگور برای گوشت.  این رستوران به طعم طبیعی ذاتی محصولات محلی احترام می گذارد و با ظرافت از هر یک از مواد تشکیل دهنده می خواهد تا پتانسیل خود را نشان دهد چوریزو خانگی، آنچوی شور، پنیر گاومیش، تازه ترین میگوهای پالاموس، تکه های گوشت گاو. حتی دسرها – مانند بستنی شیر کم شده با تمشک – حداقل با دود بوسیده می شوند.

 آرگوینزونیز که در یک خانه روستایی تنها یک کیلومتر دورتر از جایی که Etxebarri در دهکده Axtondo قرار دارد متولد شد، در کودکی عاشق جادوی آتش شد. خانه خانوادگی او برق و گاز نداشت و روزهایی را که مادر و مادربزرگش در اجاق گاز آشپزی می کردند را به خوبی به یاد می آورد. با وجود 30 سال حرفه درخشان، سرآشپز مانند روز اولش در آشپزخانه فروتن باقی مانده است.

 

  • مرکزی – لیما، پرو

 رستوران شاخص سرآشپز ویرجیلیو مارتینز و پیا لئون، Central، قصیده‌ای برای پرو در همه اشکال است. این غذاها با استفاده از محصولات محلی فراوان، مناظر، تاریخ و سنت های منحصر به فرد سرزمین خود را جشن می گیرند.

 

 

 پس از سال ها کاوش، با هدایت Mater Iniciativa – بازویی که در مورد مواد تشکیل دهنده پرو تحقیق می کند، به رهبری جفت نیروگاه و خواهر مارتینز، Malena – بشقاب های Central با تنوع زیستی باورنکردنی ناله می کنند. منوی چشایی دارای بهترین غذاهایی است که خشکی و دریا ارائه می دهند: گوش ماهی، ماهی مرکب و صدف تازه از ساحل و آمازون می آیند، در حالی که دره مقدس شکم خوک و گردن بز را ارائه می دهد.

 بهترین تیم زن و شوهر تنها چهار روز پس از اولین حضور Central در لیست 50 بهترین رستوران جهان در سال 2013 ازدواج کردند. هشت سال بعد، مارتینز و لئون سهم خود را از موفقیت کسب کردند با افتتاح رستوران Mil در آند و Kjolle در لیما و هیچ نشانه ای از کاهش سرعت نشان نمی دهند.

 در حالی که این منو اکوسیستم های پرو را در بهترین حالت خود نشان می دهد، تیم مرکز به شدت بر روی پایداری تمرکز می کند. بازیافت، کمپوست سازی و بستن حلقه مواد زائد، همگی طبیعت دوم هستند. میهمانان فقط با رفتن به درب ورودی، دیدی نسبت به این دنیای آشپزی متنوع پیدا می کنند – آنها را از طریق باغ سبزیجات با بیش از 100 گونه گیاهی عبور می دهند.

 

  • فرانتزن – استکهلم، سوئد

 Frantzén یکی از اولین رستوران های جهانی بود که یک محیط واقعاً همه جانبه ایجاد کرد. مهمانان در یک اتاق می‌آیند و در حالی که در مسیر خود در اطراف خانه شهری چند طبقه سرو می‌شوند، به گشت و گذار در ملک زیبا می‌پردازند.

 

 

 فرانتزن با منشأ فروتنانه‌ای به عنوان یک اتاق غذاخوری بیژو در شهر قدیمی استکهلم شروع کرد، قبل از اینکه در سال 2016 مغازه را تعطیل کرد و به مکان‌های بزرگ‌تر نقل مکان کرد. این رستوران که در سه طبقه از یک ساختمان مرکب قرن نوزدهمی در منطقه نورمالم قرار دارد، در سال 2017 بازگشایی شد و از آن زمان تاکنون پیشرفت ثابتی داشته است و امسال با رتبه 6 در فهرست 50 بهترین رستوران جهان به اوج خود رسید.

 Björn Frantzén قبل از کار در Chez Nico در لندن، Arpège در پاریس و Edsbacka Krog استکهلم به عنوان سرآشپز در ارتش سوئد شروع به کار کرد. او Frantzén Lindeberg را در سال 2008 راه اندازی کرد.
غذاهای Frantzén ترکیبی منحصر به فرد از غذاهای شمال اروپا است که با تکنیک های کلاسیک و مدرن الهام گرفته از سنت های محلی و بین المللی با نت های آسیایی ترکیب می شود. فقط یک منو در ناهار و شام در دسترس است و دارای غذاهایی مانند گوش ماهی، خارپشت دریایی، خیار، گشنیز و دوغ است. خرچنگ آبی، کنگر فرنگی، لاردو، روغن برگ مرکبات و میوگا؛ بلدرچین کبابی با نخود سبز، میتاکه و خردل ژاپنی؛ با سوربت خربزه، شامپاین و روغن زیتون تکمیل می شود.

 

 

  • خرگوش سفید – مسکو، روسیه

 خرگوش سفید با منظره 360 درجه ای تماشایی از مسکو از اتاق غذاخوری طبقه 16 خود، بهترین مکان در پایتخت برای صرف غذا با منظره است. اما این مکان برای غذاهای مبتکرانه ولادیمیر موخین با استفاده از مواد روسی نیز هست به پته جگر قو با گل ختمی سوخته یا کلم پخته شده با خاویار فکر کنید.

 

 

آشپز نسل پنجم، موخین کار خود را در 12 سالگی در آشپزخانه رستورانی که پدرش در آن کار می کرد آغاز کرد. او قبل از افتتاحیه White Rabbit در سال 2012 در La Barone در فرانسه، El Celler de Can Roca در اسپانیا و Khajimi در ژاپن آموزش دید. در سال 2017 او IKRA، اولین جشنواره بین المللی غذای روسیه را تأسیس کرد و در همان سال در مجموعه مستند موفق نتفلیکس بازی کرد.

 از زمان بازگشایی مجدد پس از همه‌گیری، فقط یک منوی مزه ارائه می‌شود، Metamorphoses که شامل فلاش‌هایی از رنگ‌آمیزی موخین، سبک خاص و تسلط بر مواد روسی است. نکات برجسته شامل صدف، پیاز یالتا و پوره سیب است. سس گوش ماهی، گلابی و جلبک دریایی؛ و گوجه فرنگی کاراملی با موس آووکادو. غذای دریایی کاملاً آماده، با سالادهای سبک تر و مجموعه ای عالی از گریل ها، که توسط گوشت گاو بزرگ Tomahawk رهبری می شود، غذاهای دریایی خوب آماده شده است.

 

 

  •  تیم رائو – برلین، آلمان

 در یک ساختمان دو طبقه در منطقه ای غیرمدیک در پایتخت آلمان، نزدیک به محله طبقه کارگری که تیم رائو در آن بزرگ شده است، سرآشپز ترکیبی از طعم های الهام گرفته از ژاپن، تایلند و چین را سرو می کند. رائو در جوانی هنگام سفر عاشق عناصر غذاهای آسیایی شد و آنها را به برلین بازگرداند، جایی که رستوران همنام او در سال 2010 افتتاح شد. این رستوران توسط شریک تجاری تیم، ماری-آن وایلد، که متخصص در یک غذای آرام اما عالی است مدیریت می شود. نام تجاری سطح از مهمان نوازی.

 کلاسیک های Raue شامل تفسیر سرآشپز از اردک پکن و همچنین ماهی قزل آلا ایکاریمی، گوجه فرنگی و بادیان ستاره ای است. منوی فعلی شامل سانگوهاچی، تربچه سبز و ساک بور بلان است. و خوک شیرده، نخود زرد و داشی. ناهارخوری‌ها می‌توانند از بین گزینه‌های à la carte یا دو گزینه منوی چشایی انتخاب کنند.

 رائو که همیشه جلوتر از منحنی است، مدتهاست از غذاهایی حمایت می کند که به جای استرس به بدن انرژی آزاد می کنند، بنابراین هیچ مکملی مانند نان، ماکارونی یا برنج وجود ندارد. شکر تصفیه شده، محصولات لبنی و گلوتن نیز وجود ندارد.

 

 

  • بوراگو – سانتیاگو، شیلی

 رودولفو گوزمان در سراسر اروپا و شیلی به گشت و گذار در رستوران‌های سراسر اروپا و شیلی پرداخت، تکنیک‌های جدید را یاد گرفت و طعم‌ها را آزمایش کرد، قبل از اینکه در سانتیاگو ساکن شد و بوراگو را در سال 2006 تأسیس کرد. از آن زمان، این رستوران به بهشتی برای یادگیری و کشف محصولات بومی شیلی توسط گوزمان تبدیل شد.

 

 

 منو، به نام “Endémica”، فضلی را که شیلی ارائه می دهد را به نمایش می گذارد. گوزمان با غذاهایی مانند ماریسکال گوجه‌فرنگی صورتی که روی کدو تنبل سرو می‌شود، اردک با موم زنبور عسل و مورا و برای دسر، کیک توت‌فرنگی دریایی و بروله یخی با گیاهان صحرای آتاکاما – فلات خشک در سواحل اقیانوس آرام، غذا می‌خورد. این یک تجربه برای تمام حواس است، اما بعید است که افراد ناهارخوری دو بار تجربه مشابهی داشته باشند، زیرا منو با فصل تغییر می کند.

 بوراگو عمیقاً در فرهنگ ماپوچه ریشه دارد. گوزمان با الهام از شکارچیان بومی جنوب شیلی و آرژانتین، تلاش می کند تا گیاهان خودگردان این کشور را در انبار بزرگ رستوران بگنجاند. او بیش از 200 نفر را هدایت می کند، از جمله جوامع جستجوگر و تولیدکنندگان کوچک در سراسر کشور، تا کالاهای فصلی و تازه را از مزرعه به بشقاب بیاورند. مواد تشکیل دهنده از خطوط ساحلی، قله های کوه، یا حتی باغ میوه رستوران در نزدیکی آن می آیند.
در سال 2019، بوراگو دوباره خود را در Vitacura، حومه سانتیاگو در پای بلندترین کوه شهر Cerro Manquehue تاسیس کرد. این نقطه عطف، هم پس‌زمینه خیره‌کننده‌ای برای 54 غذاخوری که در هر سرویس سرو می‌شود و هم خانه‌ای برای مرکز تحقیقات غذای گوزمان، CIB، می‌سازد، که به بررسی امکانات دست‌نخورده مواد شیلیایی می‌پردازد.

 

 

  • مائمو – اسلو، نروژ

Esben Holmboe Bang، سرآشپز و یکی از مالکان، اهل دانمارک است، اما در 13 سال گذشته اسلو را به خانه خود تبدیل کرده است. بنگ با چشم انداز افتتاح رستورانی حول محصولات نروژی و طعم های ارگانیک و تمیز، Maaemo را در سال 2010 افتتاح کرد و از آن زمان به بعد، به یکی از پر تقاضاترین رستوران های مقصد در سراسر اسکاندیناوی تبدیل شده است.

 

 منعکس کننده نام  Maaemo در زبان اسکاندیناوی باستانی برای “زمین مادر” است  منو تقریباً به طور کامل بر اساس مواد تشکیل دهنده از منطقه اطراف است. برخی از غذاهای دریایی، مانند ماهی قزل آلا وحشی پخته شده در کره نمک، از آب های بکر سواحل شمالی نروژ می آیند، اما بیشتر محصولات در منطقه بلافاصله اطراف اسلو، با تمرکز بر شیوه های ارگانیک و پایدار، رشد می کنند یا علوفه می شوند.

 منوی مزه جامع Maaemo خالی از موارد دلخواه نیست: «خاویار ما» با مارچوبه سفید و فندق سرو می‌شود، در حالی که غذاخوری‌ها از دور و اطراف سفر می‌کنند تا طعم خرچنگ شاه را با گوزن شمالی دودی بچشند. این وعده غذایی با مجموعه ای بهشتی از دسرها، از جمله نان دارچینی گرم، تافی پنیر قهوه ای و تارت کلودبری لذت بخش به پایان می رسد.  چشم انداز Holmboe Bang این بود که مواد تشکیل دهنده را از سراسر کشور متحد کند. از بیابان داخلی Røros تا جزایر جنوبی Hvaler، Maaemo یک تور آشپزی از مناظر نروژی را ارائه می دهد که در یک بشقاب تقطیر شده است.

 

  • آتلیه کرن – سانفرانسیسکو، ایالات متحده آمریکا

آتلیه کرن که بر روی دامنه تپه ای شیب دار در Cow Hollow، سانفرانسیسکو قرار دارد، یک فرار آرام از شهر است. مکمل فضای داخلی آرام و اتاق غذاخوری دنج، غذاهای شیک دومینیک کرن است که از دوران کودکی و پدر هنرمندش الهام گرفته شده است.

 

 

بر اساس مفهوم Poetic Culinaria، منوی چشایی Crenn غذاخوری‌ها را به دنباله‌ای شاعرانه از غذاهای خیره‌کننده می‌رساند که ممکن است شامل برداشتی مینیاتوری و ظریف از سوپ پیاز فرانسوی و آبلیمو با کلم و صدف‌های دودی باشد. جفت‌های شراب عالی و خدمات بی‌نظیر توسط مدیر کل جذاب ماکسیم لارکویر هدایت می‌شوند، در حالی که شیرینی‌پز خوان کنترراس دسرهای نمادینی مانند نارگیل و آناناس با عکاسی بسیار زیاد تولید می‌کند. همه چیز متعادل کرن نه تنها اولین سرآشپز زن در ایالات متحده است که سه ستاره میشلن کسب کرده است، بلکه او همچنین یک فعال برای حقوق زنان و جامعه LGBTQ است. کرن یک نیروگاه در آشپزخانه خود و فراتر از آن است و اکنون یک برنده بسیار شایسته جایزه آیکون 2021 است.

 کرن که در اصل اهل ورسای بود، در سال 1988 به سانفرانسیسکو نقل مکان کرد و شیفته رویکرد شهر به تنوع و تفکر خلاق شد. او نام خود را در لوس در هتل اینترکانتیننتال سانفرانسیسکو، جایی که اولین ستاره میشلن خود را در سال 2009 به دست آورد، به دست آورد. پس از آن تمجیدهای بیشتری دریافت کرد: در سال 2012، دو ستاره و در سال 2016، به عنوان بهترین سرآشپز زن جهان انتخاب شد.

 

 

  • ولفگات پاترنوستر، آفریقای جنوبی

 رستوران Kobus van der Merwe’s در ساحل زیبای Paternoster با تمرکز زیاد بر پایداری، یک منوی هفت غذای ساخته شده بر اساس مواد بومی محلی را در غذاهای الهام گرفته از مناظر اطراف سرو می کند. این رستوران با تنها 20 نفر در هر نشستن، فضایی صمیمی دارد و مهمتر از آن، با کوچک نگه داشتن آن، پایداری را حفظ می کند.

 

 

 در ساختمانی با قدمت 130 سال، Wolfgat در اطراف یک غار مهم باستان شناسی ساخته شده است که محل نگهداری بقایای سرامیکی، استخوان های گوسفند و پوسته تخم شترمرغ با قدمت 2000 سال است. در این دهکده ماهیگیری ساکت، ولفگات با صندلی‌های روباز و تراس رو به اقیانوس، مکان مناسبی برای تحسین منظره خیره‌کننده و قدردانی از منشأ غذا است، که بیشتر آن از 10 کیلومتری می‌آید.

 غذای هفت غذا مقدمه‌ای بر طعم‌های ساحل غربی آفریقای جنوبی است، با غذاهایی از جمله کمربند اسپرینگ باک با صدف‌های خلیج سالدانها و ولدکول، گیاهی چندساله، و نان مسطح خمیر ترش با مریم گلی وحشی و کره ولفگات که با بوکوم درست شده است. ، یک کفال محلی شور و خشک.

 ون در مروی که در ساحل غربی آفریقای جنوبی بزرگ شده است، به دلیل علاقه اش به جستجوی علوفه و حمایت از محصولات محلی با سرآشپز کپنهاگی، رنه ردزپی مقایسه شده است. او می خورد، می خوابد و نفس می کشد و پایداری می کند و با جامعه محلی برای احترام به میراث و سنت های غذایی منطقه از نزدیک همکاری می کند.